Dr. Ilke Stoffels

Dr. Ilke Stoffels

Huisarts

Een gezonde Geest in een Gezond lichaam, dat is altijd mijn motto geweest.

Ik groeide op in Harelbeke en studeerde af aan de KULeuven. Ik koos vol liefde voor huisartsgeneeskunde en vervolledigde mijn opleiding in Deerlijk, bij Dr. Wybaillie, mijn mentor. Ik ben er voorgoed gebleven.

Met een diepe wetenschappelijke achtergrond en een menselijke aanpak probeer ik de geneeskunde tot bij mijn patiënten te brengen.

Ik behaalde een bijkomende graad in tropische geneeskunde en ECG.

Ik volgde ook bijkomende cursussen in de pediatrie en psychotherapie  en bekwaamde me verder in de cognitieve gedragstherapie.

In 2020 zette ik de stap naar een nieuwe praktijk,  een nieuwe mijlpaal in mijn leven.

Dr. Liderik Dierick

Dr. Liderik Dierick

Huisarts

Ik groeide op in Bellegem, ging naar school in Kortrijk en begon in 2005 met mijn studies geneeskunde aan de KULAK. Na mijn zevende jaar geneeskunde koos ik voor de optie huisartsgeneeskunde en werkte ik mijn opleiding af in een groepspraktijk in Oekene. Tijdens mijn opleiding behaalde ik een bijkomend diploma in de spirometrie (longfunctieonderzoek) en ook voor ECG (hartonderzoek). In 2014 was ik afgestudeerd en daarna werkte ik een jaar als CLB-arts. Ik deed vervolgens verder ervaring op als huisarts in een groepspraktijk in Gent en ook in de praktijk in Deerlijk. Deze samenwerking startte in 2015. Naast de gebruikelijke huisartsentaken spitste ik mij verder toe op kleine heelkundige ingrepen en infiltratietechnieken. Ik volg geregeld bijscholingen om mij verder te bekwamen in de huidige huisartsengeneeskunde. Ondertussen woon ik al enkele jaren met mijn gezin in Zwevegem.

Dr. Sergei Barsegian

Dr. Sergei Barsegian

Huisarts - Sportarts

Als Kortrijkzaan startte ik mijn studies aan de KULAK en studeerde ik af aan de KU Leuven waar ik mij ook verder specialiseerde in Huisartsgeneeskunde.

Sporten maakt een belangrijk deel uit van mijn leven dus ik probeer dan ook zoveel mogelijk de nieuwste trends samen met de wetenschappelijke kennis errond te volgen en toe te passen. Mijn diploma als sportarts behaalde ik eveneens aan de KU Leuven.

Verder heb ik ook een bijzondere interesse in kleine heelkunde zoals het wegnemen van oppervlakkige huidletsels.

Mijn hobby’s naast sporten zijn reizen, cultuur opsnuiven en muziek ontdekken.

Mijn missie is om kwaliteitsvolle zorg te bieden op een heel toegankelijke wijze en dat onderbouwd door de wetenschappelijke richtlijnen van de geneeskunde.

Een afspraak maken kan heel eenvoudig. Selecteer een datum en uur. Vul uw gegevens in. Klaar!

Maak zelf online uw afspraak